Despre Tunarsenal.ro

De ceva timp îmi doream să scriu mai des și mai mult despre Arsenal, așa că mi-am făcut propriul teren de joacă.

Materialele care o să apară aici o să fie variate. De la ce ne așteptăm de la următorul adversar, la analize ale partidelor și jocurilor lui Arsenal și până la cele mai mișto povești ascunse despre ai noștri. O să-ți explic unde se împotmolește jocul băieților lui Super Mik, ce fac bine Ødegaard și ai lui în teren, o să-ți povestesc despre cât de șmecher a fost David Dein sau ce mi-a spus Kim Källström într-un aeroport din Spania.

Despre autor

Scriu pentru că scriind reușesc să analizez și să înțeleg lucrurile mai bine. Arsenal mi-a intrat pe sub piele încă de când vedeam meciuri pe un televizor alb-negru Diamant 253. Am fost fascinat de tribunele de pe Highbury, de eleganța lui Wenger, de raidurile lui Ray Parlour și n-a mai fost cale de întors.

Am început să scriu despre Arsenal în urmă cu peste 15 ani. Tunarii abia se mutaseră pe Emirates și eu mă puneam la tastatură după fiecare meci pentru a povesti pe MySport cum Fabregas și ai lui au jucat frumos, dar iar n-a fost să fie... Fast-forward încă vreo câțiva ani și am pus umărul la dezvoltarea site-ului arsenalromania.ro, unde pentru câțiva ani am produs zeci de materiale demne de o adevărată redacție de sport. Am avut surpriza și bucuria de a fi invitat de Tom Watt să fiu parte din seria de documentare pe care le făcea pentru BT Sport, Football Outposts: When They Were Giants. Au mai trecut niște ani și alături de câțiva oameni minunați, am reușit să scoatem o carte despre clubul nostru iubit. „Despre noi – eu și Arsenal” e prima și singura carte scrisă de o comunitate de suporteri din România. În ultimii 6-7 ani am dat tot ce am avut mai bun pentru a scrie pe Tackle.ro despre cultura fotbalului englez și am fost co-autor la singurul newsletter din România cu și despre fotbal.

De ce să te abonezi?

Voi încerca să mai distribui din materiale în grupul de pe Facebook, dar cu un subscribe te vei asigura că fiecare articol va ajunge în inbox-ul tău și îl vei putea citi în tihnă, departe de haosul general de pe Facebook, cu selfie-uri sau poze cu pisici și mâncare la tot pasul.

De ce să ai un abonament plătit?

Arătăm imediat cu degetul către publicațiile care îmbrățișează clickbait-ul și știrile mizerabile, dar luăm de-a gata munca celor se zbat să fie altfel. Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în bine, consider că avem responsabilitatea de a ne manifesta aprecierea către cei pe care-i urmărim îndeaproape.

Fie că alegi să platești sau nu pentru abonamentul tău, vei primi același conținut în inbox. Vreau ca Tunarsenal.ro să fie un colț în care fanii lui Arsenal să găsească un conținut curat și fresh, care să ne facă să înțelegem mai bine ce se întâmplă la ai noștri.

Dacă apreciezi munca depusă aici, poți oricând să faci upgrade la un abonament plătit sau să „sponsorizezi” proiectul cu o plată unică.

Susține proiectul!

La final, îți amintesc că Arsenal Romania Supporters Club face o treabă excelentă în a promova valorile clubului și în a crea o comunitate în rândul fanilor. Dacă vrei să devii membru Arsenal Romania Supporters Club pentru a avea acces la bilete sau pur și simplu pentru a te bucura de comunitate, poți să arunci un ochi aici.

Subscribe to Tunarsenal.ro

Împreună înțelegem mai bine ce se întâmplă la Arsenal Football Club.

People

QA Engineer @GoDaddy. Founder and Penetration Tester @BetterSafeThanSorry. Storyteller @Tackle.ro. Founder and editor @Tunarsenal.ro #nodaysoff